LETOVANJE CRNA GORA 

Letovanje Crna Gora je turistički portal namenjen besplatnom online oglašavanju privatnog i hotelskog smeštaja na crnogorskom primorju. Kako svake godine  raste potreba za ovakvim oglašavanjem redakcija portala je odlučila da vam omogući da na brz i efikasan način besplatno postavite svoju ponudu: nekretnina, apartmana, vila, hotelskog i ostalih vidova smeštaja.  Letovanje Crna Gora nije sajt agencijskog tipa već samo posredujemo između oglašivača smeštaja i naših korisnika. 

Kao što i sami znate Crna Gora je biser Mediterana,  smeštena u južnom delu Jadranskog mora, prostire se na malom prostoru od svega 14000 km2.  Bez obzira na površini jasno je da je ponuda turističkih kapaciteta ovog dela  južnog Jadrana prilično bogata i raznovrsna. Podjednako brzo je napredovala ponuda privatnog i hotelskog smeštaja, to je rezultovalo  povoljnim cenama  u svim kategorijama smeštaja od privatnog do hotelskog.  Plaže na crnogorskom primorju su uređene i njihova cena varira  od  5 do 10 evra. Umnogome cena  zavisi od lokacije, blizene mora,  stepena   opremljnosti  i vrste usluga koje imate na raspolaganju. 

Oglašivači i ostali korisnici sajta Letovanje Crna  Gora mogu svoje oglase postavljati sami  uz prethodno biranje kategorije, mesta i lokacije oglasa. Oglasi su besplatni i ne postoji limit u oglašavanju.  Uvek se trudite da opis oglasa bude jedinstven i bez ponavljanja  ili prepisivanja sa drugih  sajtova  na kojima imate već postavljenu prezentaciju.  Letovanje Crna Gora će se uvek truditi da na sajtu budu ažurirani podaci smeštajnih kapaciteta.  Za kvalitet i sadržaj smeštajnih kapaciteta odgovaraju sami oglašivači.

9catBUDVA

11catBULJARICE

12catBAR

13catBAOŠIĆI

 14catBJELILA

 15catBIJELA

 16catČANJ

 17catDOBRE VODE

 18catĐENOVIĆI

 19catHERCEG NOVI

 20catIGALO

 21catKOTOR

 22catKRTOLI

 23catKUMBOR

 24catKRAŠIĆI

 27catMELJINE

 28catPERAST

 29catPRČANJ

 30catPETROVAC

 31catPODGORICA

 32catRAFAILOVIĆI

 33catRISAN

 34catREŽEVIĆI

 35catROSE

 36catRADOVIĆI

 37catSUTOMORE

 38catSV. STEFAN

 39cat

STOLIV

41cat

 40catTIVAT

 

Pin it