Ograničenje odgovornosti
 
 Administracija portala će uložiti razuman napor kako bi se na portalu našli tačni i aktuelni podaci, ali ne mogu biti odgovoran za njihovu tačnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju portalu www.letovanjecrnagora.com koriste njegov sadržaj na sopstvenu odgovornost. ADMINISTRATOR portala neće biti odgovorna ni za kakve direktne, indirektne, slučajne ili posledične štete koje su nastale iz pristupa, korišćenja ili nemogućnosti korišćenja www.letovanjecrnagora.com ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti/netačnosti u njegovom sadržaju. Portal www.letovanjecrnagora.com sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima www.letovanjecrnagora.com nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Portal www.letovanjecrnagora.com nije odgovorna za tačnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.
Portal www.letovanjecrnagora.com zadržava pravo promene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kog razloga i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posledice proizašle iz tih promena.
 
Zaštita privatnih podataka
 
Portal www.letovanjecrnagora.com kao i ADMINISTRATOR su posvećeni zaštiti svih privatnih podataka koje prikupimo od Vas. Korišćenjem naših usluga smatra se da se slažete da koristimo Vaše podatke pridržavajući se naše politike zaštite privatnosti. Mi tražimo samo minimum Vaših podataka potrebnih za normalan rad portala i pružanje odgovarajućih usluga. Ova politika privatnosti označava slučajeve u kojima možemo prikupljati podatke o Vama. Vaše korišćenje portala www.letovanjecrnagora.comdaje nam pravo da sačuvamo podatke o Vama uz Vašu saglasnost. Možemo prikupiti neke ili sve podatke koje nam pružite, uključujući Vaše ime, adresu, broj telefona, broj faksa i email adresu, zajedno sa podacima o Vašem korišćenju portala.
Druge informacije koje mogu biti potrebne s vremena na vreme da bi smo Vam pružili neku uslugu biće naknadno zatražene. Koristimo prikupljene podatke primarno da bismo izvršili neki zadatak zbog kog ste posetili naš portal.
Sve razumne predostrožnosti su preuzete da bi se sprečio nedozvoljen pristup ovim informacijama. Ova predostrožnost označava da ćete morati ispuniti određena podatke (zbog identifikacije) ukoliko želite da vidite informacije o detaljima Vašeg naloga. Vaš Internet browser ima ugrađenu mogućnost za čuvanje malih fajlova - kukija (engl. "cookies") koji sadrže informacije koje omogućavaju portalu da prepozna Vaš nalog. Vi imate mogućnosti da sprečite Vaš računar da prihvata kukije, ali ukoliko to uradite, određene funkcionalnosti veb aplikacije - portala mogu postati nedostupne. Ne dozvoljavamo pristup trećim licima nikakvim ličnim informacijama prikupljenim od Vas sa ovog portala. Možemo koristiti informacije da budemo u kontaktu sa Vama i da Vas informišemo o razvoju, ponudama i akcijama našeg biznisa. Ukoliko u budućnosti imamo potrebu da damo pristup Vašim informacijama to ćemo učiniti isključivo uz Vaše znanje i pristanak. ADMINISTRATOR može dati informacije bilo kog korisnika zakonodavnim ustanovama bez pristanka ili obaveštenja korisnika ukoliko dobijemo zakonski nalog od nadležnih institucija. U takvim situacijama zakon Republike Srbije izričito nalaže saradnju u potpunosti sa nadležnim organima. Bilo koje izmene naše politike privatnosti biće unešene ovde i imaće trenutnu važnost. Preduzećemo razumne korake da Vam ukažemo na bilo kakve promene u politici privatnosti. Predlažemo da s vremena na vreme pogledate ovu polisu zbog mogućih izmena.
 
 
Administracija,
Letovanjecrnagora.com
4.02.2015.god.

Oglasi

Za sve pojedince koji žele da započnu investiciju!
( / Perast)

Za sve pojedince koji žele da započnu investiciju!
10-22-2017

Apartmani iznad plaže Trsteno (4 eura po osobi u septembru)
( / Budva)

Apartmani iznad plaže Trsteno (4 eura po osobi u septembru)
09-10-2017

Apartman Perast
( / Perast)

Apartman Perast
09-07-2017

Rubin
( / Rafailovići)

Rubin
08-23-2017

Apartmani Mata iznad plaže Trsteno
( / Budva)

Apartmani Mata iznad plaže Trsteno
08-18-2017

APARTMAN I STUDIO
( / Budva)

APARTMAN I STUDIO
08-15-2017

Apartmani i sobe Lalicic
( / Budva)

Apartmani i sobe Lalicic
08-14-2017

AKCIJA ! od 27.08. apartman na 10 metara od mora
( / Krašići)

AKCIJA ! od 27.08. apartman na 10 metara od mora
08-14-2017

Garsonjera u Sutomoru
( / Sutomore)

Garsonjera u Sutomoru
08-12-2017

Stan za 10 osoba povoljno Sutomore
( / Sutomore)

Stan za 10 osoba povoljno Sutomore
08-12-2017

Hit ponuda 2017

© 2017 Letovanje Crna Gora