Oglasi

Izdavanje smjestaja u Podgorici na dan, renta stan Preko Mor
( / Podgorica)

Izdavanje smjestaja u Podgorici na dan, renta stan Preko Mor
01-17-2018

Apartmani na obali mora
( / Bar)

Apartmani na obali mora
01-11-2018

Apartman sa 2 spavace sobe "Podmaine 4"
( / Budva)

Apartman sa 2 spavace sobe "Podmaine 4"
12-28-2017

Jednosoban apartman Podmaine 3
( / Budva)

Jednosoban apartman Podmaine 3
12-28-2017

Dvosoban apartman Oliva 4
( / Bečići)

Dvosoban apartman Oliva 4
12-28-2017

Jednosoban apartman Oliva 3
( / Bečići)

Jednosoban apartman Oliva 3
12-28-2017

Jednosoban apartman Oliva 2
( / Bečići)

Jednosoban apartman Oliva 2
12-28-2017

Jednosoban apartman Podmaine 2
( / Budva)

Jednosoban apartman Podmaine 2
12-28-2017

Jednosoban apartman Queen 1
( / Bečići)

Jednosoban apartman Queen 1
12-28-2017

APARTMANI POPOVIĆ RISAN
( / Risan)

APARTMANI  POPOVIĆ  RISAN
12-27-2017

Hit ponuda 2017

Ograničenje odgovornosti
 
 Administracija portala će uložiti razuman napor kako bi se na portalu našli tačni i aktuelni podaci, ali ne mogu biti odgovoran za njihovu tačnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju portalu www.letovanjecrnagora.com koriste njegov sadržaj na sopstvenu odgovornost. ADMINISTRATOR portala neće biti odgovorna ni za kakve direktne, indirektne, slučajne ili posledične štete koje su nastale iz pristupa, korišćenja ili nemogućnosti korišćenja www.letovanjecrnagora.com ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti/netačnosti u njegovom sadržaju. Portal www.letovanjecrnagora.com sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima www.letovanjecrnagora.com nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Portal www.letovanjecrnagora.com nije odgovorna za tačnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.
Portal www.letovanjecrnagora.com zadržava pravo promene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kog razloga i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posledice proizašle iz tih promena.
 
Zaštita privatnih podataka
 
Portal www.letovanjecrnagora.com kao i ADMINISTRATOR su posvećeni zaštiti svih privatnih podataka koje prikupimo od Vas. Korišćenjem naših usluga smatra se da se slažete da koristimo Vaše podatke pridržavajući se naše politike zaštite privatnosti. Mi tražimo samo minimum Vaših podataka potrebnih za normalan rad portala i pružanje odgovarajućih usluga. Ova politika privatnosti označava slučajeve u kojima možemo prikupljati podatke o Vama. Vaše korišćenje portala www.letovanjecrnagora.comdaje nam pravo da sačuvamo podatke o Vama uz Vašu saglasnost. Možemo prikupiti neke ili sve podatke koje nam pružite, uključujući Vaše ime, adresu, broj telefona, broj faksa i email adresu, zajedno sa podacima o Vašem korišćenju portala.
Druge informacije koje mogu biti potrebne s vremena na vreme da bi smo Vam pružili neku uslugu biće naknadno zatražene. Koristimo prikupljene podatke primarno da bismo izvršili neki zadatak zbog kog ste posetili naš portal.
Sve razumne predostrožnosti su preuzete da bi se sprečio nedozvoljen pristup ovim informacijama. Ova predostrožnost označava da ćete morati ispuniti određena podatke (zbog identifikacije) ukoliko želite da vidite informacije o detaljima Vašeg naloga. Vaš Internet browser ima ugrađenu mogućnost za čuvanje malih fajlova - kukija (engl. "cookies") koji sadrže informacije koje omogućavaju portalu da prepozna Vaš nalog. Vi imate mogućnosti da sprečite Vaš računar da prihvata kukije, ali ukoliko to uradite, određene funkcionalnosti veb aplikacije - portala mogu postati nedostupne. Ne dozvoljavamo pristup trećim licima nikakvim ličnim informacijama prikupljenim od Vas sa ovog portala. Možemo koristiti informacije da budemo u kontaktu sa Vama i da Vas informišemo o razvoju, ponudama i akcijama našeg biznisa. Ukoliko u budućnosti imamo potrebu da damo pristup Vašim informacijama to ćemo učiniti isključivo uz Vaše znanje i pristanak. ADMINISTRATOR može dati informacije bilo kog korisnika zakonodavnim ustanovama bez pristanka ili obaveštenja korisnika ukoliko dobijemo zakonski nalog od nadležnih institucija. U takvim situacijama zakon Republike Srbije izričito nalaže saradnju u potpunosti sa nadležnim organima. Bilo koje izmene naše politike privatnosti biće unešene ovde i imaće trenutnu važnost. Preduzećemo razumne korake da Vam ukažemo na bilo kakve promene u politici privatnosti. Predlažemo da s vremena na vreme pogledate ovu polisu zbog mogućih izmena.
 
 
Administracija,
Letovanjecrnagora.com
4.02.2015.god.
© 2018 Letovanje Crna Gora